Ajuda'ns

Esdeveniments

Les aventures d'en Nic

Les aventures d'en Nic de Rosana Andreu. Il·lustracions de Irene Gutierrez. Editorial Veus Públiques.

S'acosta Sant Jordi i el 25 d'abril el Rukimon s'omplirà de llibres!

Tots els rucs de la reserva del Rukimon estem interessadissims en conèixer les peripècies del nostre homòleg “Nic”. I ens fa molta il·lusió que la Rosana Andreu, autora del llibre “Les aventures d’en Nic” hagi volgut venir a explicar-nos personalment com va escriure la història que relata el viatge de 72 dies del cambrilenc Jordi Moretó amb el ruc Nic i el gos Baf. És una història de ficció i realitat per a nens de 10-11 anys.


Com anirà la cosa? I tant abans com després podreu comprar el llibre “Les aventures d’en Nic” (10-11 anys) i també trobareu, com sempre, els contes “Em diuen Tano” (per al més petits) i “La Xurra” ( a partir de 7 anys) escrits per la Lola Casas i que parlen de les vides de dos rucs que també són reals i viuen al Rukimon.


Invitacions
Quedi clar que els rucs tindrem preferència en les localitats per a escoltar la Rosana però si algú més vol venir a gaudir de l’esdeveniment, heu d’imprimir la vostra entrada omplint el següent formulari.

Amb la invitació tindreu entrada gratuïta per a visitar el parc del Rukimon. Si voleu fer alguna altra activitat amb rucs penseu en fer reserva prèvia! Pot estar molt ple! Us hi esperem a tooooooooots!!!


Ruki concurs fotogràfic

Trobar-te amb els rucs a les pastures on viuen lliurement. Establir amb ells el contacte que tu i ells mateixos marqueu. Sense premisses, sense patrons. Només amb els consells o l'ajut que necessitis de la nostra experiència.
T'agradaria?
Doncs, prova sort, participa en el nostre RUKI-CONCURS-FOTOGRÀFIC!

No cal ser un megafotògraf! El guanyador serà resultat d'un sorteig. El premi: Una estada de 45 minuts a les pastures per a tota la família.  Les condicions per a participar:
  1. Comparteix aquesta publicació si ho fas des del Facebook o clika magrada si ho fas des de instagram.
  2. Amb el tema "EN COMPANYIA D'UN RUC" penja la foto en la nostra plana de facebook o etiquetans si ho fas des de instagram.
  3. Participar dins del termini: de l'1 al 15 d'agost. 
  4. Només 1 fotografia per participant i xarxa.

El guanyador serà anunciat el 16 d'agost en la plana del Facebook i en l'instagram de Rukimon.
Podreu anar veient totes les fotos penjades en el nostre blog.
25è aniversari del Tano

El 20 de Novembre del 2016 serà un dia molt especial a Rukimon. Tots els rucs de la reserva celebrarem l’aniversari del Tano amb un seguit de sorpreses. SSSSSssssssssssssssss............

Ell, el Tano, no en sap res de res! Ens agradaria que vinguéssiu. Estarem contents compartint la nostra gran festa amb tots vosaltres. Hi haurà la presentació de la nova edició de “Em diuen Tano”, un conte escrit per la Lola Casas amb il·lustracions d’en Joan Turu i editat per “El cep i la nansa”.Què farem?

De bon matí, ens empolainarem i ens netejarem bé les peülles per a fer una bona fila. També podreu deixar la vostra felicitació al llibre de visites que us hem preparat. Escriviu coses ben xules! El Tano estarà contentíssim de llegir-les!

Ah!, per a assistir a l'esdeveniment Imprimiu la vostra entrada omplint el següent formulari.

Els nens que portin invitació podran realitzar gratuïtament les proves per a la obtenció del carnet de conductor de ruc (no és acumulable amb altres promocions). I si aquest dia voleu gaudir d'altres activitats amb ruc, no oblideu fer reserva prèvia.