Esdeveniments

Ruki concurs fotogràfic

Trobar-te amb els rucs a les pastures on viuen lliurement. Establir amb ells el contacte que tu i ells mateixos marqueu. Sense premisses, sense patrons. Només amb els consells o l'ajut que necessitis de la nostra experiència.
T'agradaria?
Doncs, prova sort, participa en el nostre RUKI-CONCURS-FOTOGRÀFIC!

No cal ser un megafotògraf! El guanyador serà resultat d'un sorteig. El premi: Una estada de 45 minuts a les pastures per a tota la família.  Les condicions per a participar:
  1. Comparteix aquesta publicació si ho fas des del Facebook o clika magrada si ho fas des de instagram.
  2. Amb el tema "EN COMPANYIA D'UN RUC" penja la foto en la nostra plana de facebook o etiquetans si ho fas des de instagram.
  3. Participar dins del termini: de l'1 al 15 d'agost. 
  4. Només 1 fotografia per participant i xarxa.

El guanyador serà anunciat el 16 d'agost en la plana del Facebook i en l'instagram de Rukimon.
Podreu anar veient totes les fotos penjades en el nostre blog.
25è aniversari del Tano

El 20 de Novembre del 2016 serà un dia molt especial a Rukimon. Tots els rucs de la reserva celebrarem l’aniversari del Tano amb un seguit de sorpreses. SSSSSssssssssssssssss............

Ell, el Tano, no en sap res de res! Ens agradaria que vinguéssiu. Estarem contents compartint la nostra gran festa amb tots vosaltres. Hi haurà la presentació de la nova edició de “Em diuen Tano”, un conte escrit per la Lola Casas amb il·lustracions d’en Joan Turu i editat per “El cep i la nansa”.Què farem?

De bon matí, ens empolainarem i ens netejarem bé les peülles per a fer una bona fila. També podreu deixar la vostra felicitació al llibre de visites que us hem preparat. Escriviu coses ben xules! El Tano estarà contentíssim de llegir-les!

Ah!, per a assistir a l'esdeveniment Imprimiu la vostra entrada omplint el següent formulari.

Els nens que portin invitació podran realitzar gratuïtament les proves per a la obtenció del carnet de conductor de ruc (no és acumulable amb altres promocions). I si aquest dia voleu gaudir d'altres activitats amb ruc, no oblideu fer reserva prèvia.

Nom:
Cognoms:
Email:
Estic d’acord amb les condicions legals i privadesa.